Selecteer a.u.b. de juiste categorie

Stopsolenoids of magneetafsluiters zijn speciale producten die kunnen worden gebruikt in vele verschillende toepassingen.

Een magneetklep is een elektronisch bediende inrichting die wordt gebruikt om de stroom van vloeistoffen of gassen in een positieve, volledig gesloten of volledig geopende stand regelen. De klep wordt vaak gebruikt om een handmatige klep of indien afstandsbediening gewenst is te vervangen. Een solenoid wordt bediend door het openen en sluiten van een klep. De opening wordt geopend of gesloten door middel van een plunjer die wordt opgeheven of neergelaten in een huls of buis door het bekrachtigen van de spoel.

Met een stopsolenoid wordt dus de toevoer van de vloeistof afgesloten of juist toegelaten. Niet alleen worden deze apparaten gebruikt in voertuigen zoals boot, auto, motoren, landbouwvoertuigen etcetera gebruikt maar ook bij industriele toepassingen.

Zoals onze bedrijfsnaam al zegt zijn wij gespecialiseerd in startmotoren en dynamo's. Op deze website vind u vooral ons assortiment stopsolenoids. Verder zult u onderdelen van deze producten kunnen bestellen.

Ja,  wij verkopen niet alleen maar repareren en reviseren ook startmotoren en dynamo's en aanverwante onderdelen.

U kunt bij ons afrekenen via:

  • overschrijven per bank (Onze gegevens worden u gegeven na de aankoop.
  • PayPal ( Als u hiervoor kiest kunt u afrekenen met PayPal en via creditcard.
  • IDeal . ( Internetbankieren)

Als u een webwinkel niet vertrouwd dan kunt u beter niet met Ideal betalen. Als u eenmaal het geld heeft overgemaakt dan kunt u het niet meer terughalen bij b.v. fraude of niet leveren van de producten. Met een creditcard of PayPal heeft u wel een mogelijkheid om uw betaling terug te ontvangen.

Onze webwinkel is een onderdeel van Tichelaar startmotoren en dynamo's, KVK nummer 01070907. Meer dan 20 jaar een erkend bedrijf. U kunt bij ons gerust betalen met Ideal.

 

Er zijn geen vragen gevonden in deze categorie

Wij controleren de meeste producten, maar soms kan het voorkomen dat een product defect vanaf de fabriek wordt geleverd en wij het product niet getest hebben.

Het kan ook voorkomen dat ondanks uw technische kennis het product niet goed is aangesloten. Voor eventeel hulp bij aansluiten kunt u contact met ons opnemen.

Weet u zeker dat het product defect is dan kunt u een ticket aanmaken via ons ticketsysteem.


Heeft u een vraag die hier niet bij staat dan kunt u deze hieronder stellen. Wij zullen de vraag toevoegen aan de F.A.Q.
Stel hier uw vraag
Formulier verzenden

 Bosch logo

 Valeo logo

 Hitachi logo

 Motorola logo